Jyväskuljetus kyHuom. Kaivojen tyhjennysten osalta 01.01.2018  jätevesilaitoksen käsittely- ja vastaanottomaksujen 50% hintojen korotus vaikuttaa tyhjennyksestä koostuviin hintoihin.

Jyväskylän Seudun Puhdistamo nosti 01.01.2019 käsittely- ja vastaanottomaksuja 7% ja 01.01.2020  5%  ja 01.01.2021  3 % lisää.
Jyväskuljetus Ky on palveleva ja monipuolinen yksityinen kuljetusliike, joka hoitaa kuljetustarpeenne jo 61 vuoden perinteellä. Palvelumme ovat monipuolisia. Tyhjennämme kaivoja, avaamme viemäreitä, kuljetamme kappaletavaraa, betonia ja nesteitä.

Kalustomme on ajanmukaista ja henkilökuntamme ammattitaito on korkealla tasolla. Pyrimme myös kokoajan kehittämään kalustoamme ja palvelujamme kuljetuspalvelujemme käyttäjien tarpeita vastaaviksi.

Palvelumme

Kaivojen tyhjennys Jyväskylä

Kaivojen tyhjennys Jyväskylä

Tyhjennämme nykyaikaisella imuautollamme saostus- ja lokakaivoja Jyväskylässä ja lähikunnissa, maalaiskunnassa, Muuramessa, Uuraisilla, Toivakassa jne.

Lue lisää »

Viemärien avaus

Viemärien avaus

Korkeapaineautollamme avaamme tukkeutuneita viemäreitä ja huuhtelemme putkistoja. Huuhtelussa käytetty vesi tuodaan auton mukana.

Lue lisää »

Vaihtolavakuljetukset

Vaihtolavakuljetukset

Vaihtolava-autollamme voidaan kuljettaa hyvin erilaisia tuotteita. Tarkoitukseen sopivilla lavoilla mm. kappaletavaraa, hiekkaa, betonia, suuria kappaleita laidattomalla lavalla, sekä tietysti normaaleja jätelavoja.

Lue lisää »


Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage | Teknologia & Design © online.fi