Palvelut

Kaivojen tyhjennys Jyväskylä

Tyhjennämme nykyaikaisella imuautollamme saostus- ja lokakaivoja Jyväskylässä ja lähikunnissa, maalaiskunnassa, Muuramessa. Pyrimme siihen, että kaivo tyhjennetään samana tai seuraavana arkipäivänä tilauksesta, viimeistään kuitenkin kahden arkipäivän kuluessa.

Tilaa palvelu »
Kaivojen tyhjennys Jyväskylä

Viemärien avaus

Korkeapaineautollamme avaamme tukkeutuneita viemäreitä ja huuhtelemme putkistoja. Huuhtelussa käytetty vesi tuodaan auton mukana.  Lisäksi autoa voidaan käyttää esim. veden imemiseen kellareista tai vastaavista paikoista. Painevettä voidaan tietysti käyttää muuhunkin tarkoitukseen, kuin ainoastaan viemäreiden avaukseen.

Tilaa palvelu »
Viemärien avaus

Vaihtolavakuljetukset

Vaihtolava-autollamme voidaan kuljettaa hyvin erilaisia tuotteita. Tarkoitukseen sopivilla lavoilla mm. kappaletavaraa, hiekkaa, betonia, suuria kappaleita laidattomalla lavalla, sekä tietysti normaaleja jätelavoja, jotka voi tilata pihaansa tarvittavaksi ajaksi. Auto on varustettu nosturilla lastaamisen ja purkamisen helpottamiseksi. Lisäksi autossa on vetovarustus, siihen voidaan kytkeä täysperävaunu, jolloin yhdistelmän kokonaispaino on 60 tonnia. Autolla voidaan kuljettaa ongelmajätteitä (ADR) kappaletavarana.

Tilaa palvelu »
Vaihtolavakuljetukset

Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage | Teknologia & Design © online.fi