Yritys

Jyväskuljetus Ky on vuonna 1960 perustettu yksityinen kuljetusliike. Autoja meillä on tällä hetkellä neljä. Toimitilamme, huoltohalli ja konttoritilat sijaitsevat Palokan Heinämäen teollisuusalueella Jyväskylässä.

Palvelumme ovat monipuolisia. Tyhjennämme kaivoja, avaamme viemäreitä, kuljetamme kappaletavaraa, betonia ja nesteitä.

Palvelussa pyrimme aina ottamaan huomioon asiakkaan toiveet ja pyrimme siihen että asiakas saa tilaamansa palvelun mahdollisimman nopeasti ja juuri haluamallaan tavalla.

Kalustomme on ajanmukaista ja henkilökuntamme ammattitaito on korkealla tasolla. Pyrimme myös kokoajan kehittämään kalustoamme ja palvelujamme kuljetuspalvelujemme käyttäjien tarpeita vastaaviksi.

Historia

Jyväskuljetus Ky perustettiin vuonna 1960, kun Erkki Minkkinen hankki ensimmäisen oman loka-autonsa. Yrityksen nimeksi tuli tuolloin tmi Jyväskylän loka-autot E. Minkkinen. Jyväskylän alueella oli vain yksi kaivontyhjennysyrittäjä ja aika oli sopiva aloittaa oma yritystoiminta. 60- ja 70-lukujen aikana yrityksellä oli parhaimmillaan käytössä kolme loka-autoa samanaikaisesti, 70-luvun lopulla tosin enää vain yksi.

Vuonna 1980 yritys siirtyi, Erkki Minkkisen kuoltua, perikunnan hoitoon. Vesa Minkkinen, Erkin poika, alkoi hoitaa yrityksen ajoja ja kaluston huoltoja.

Vuonna 1985 Vesa Minkkisestä tuli yrityksen omistaja. Hän vaihtoi samalla yrityksen nimeksi Jyväskuljetus Ky ja hankki ensimmäisen vaihtolava-auton. Vesa Minkkinen laajensi yritystä vuosien kuluessa. Hän vaihtoi autoja uudempiin ja hankki lisää. Ensimmäisen viemärinavausauton hän hankki 80-luvun loppupuolella, 90-luvun alussa vaihtolavalla varustetun rahtiauton ja viimeisin hankinta 2015 imu-paine yhdistelmäauto.

Nykyisiin Heinämäen teollisuusalueella sijaitseviin tiloihin Jyväskuljetus siirtyi vuonna -94.

Yrittäjä

Vesa Minkkinen
yrittäjä
gsm: 0500 781873
sähköposti: vesa.minkkinen (at) jyvaskuljetus.fi

 

 

Jyväskuljetus ky

Heinämäenkuja 4
40250 JYVÄSKYLÄ

014 378 1873
014 378 4873
0500 781873
http://www.jyvaskuljetus.fiTilauslomake »

Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage | Teknologia & Design © online.fi